-
-
-
-
1391/09/16
-
تعداد بازدید :
16818
طرز تهیه سوپ غازیاغی (قازیاغَه)
طاهره تختی
این سبزی بسیار معطر بوده و طعم دلپذیری دارد و در تهیه انواع سوپ، آش، کوکو و سبزی پلو به کار میرود.
غازیاغی، شیر مادران شیرده را زیاد، خون را تصفیه، ترشحات غدد داخلی را تنظیم و برای درمان بیماریهای پوستی موثر است.
این سبزی، گرمی و حرارت بدن را بالا برده و انرژیزا بوده، بیاشتهایی را رفع و برای آرامش اعصاب مفید است.
مواد لازم :
غازیاغی - رشته سوپ (ورمیشل) - سینه مرغ (اگر مشکلی
ندارد سوپتان چرب شود بال مرغ هم اضافه کنید تا لذیذتر شود) - پیاز - سیب
زمینی - روغن و نمک و زردچوبه و فلفل و ادویه
طرز تهیه :
پیاز را طبق دستور سرآشپز به همراه زردچوبه و نمک و
کمی هم فلفل و ادویه سرخ می کنیم. مرغ تکه شده را هم با آن تفت می دهیم تا
بوی زغمش برود. بسته به ذائقه میتوانیم مقداری رب گوجه فرنگی هم برای خوش
طعم و خوشرنگ تر شدنِ سوپ اضافه کرده و کمی تفت دهیم تا خودش را بگیرد. رب
گوجه فرنگی اختیاری است و در سوپی که پایین عکسش را قرار داده ام اضافه
نشده.
غازیاغی خرد شده و سیب زمینی نگینی شده را اضافه می
کنیم و تفتی داده و آب را اضافه می کنیم و می گذاریم روی شعله تا چهل دقیقه
بپزد. حالا رشته سوپ (ورمیشل) را اضافه می کنیم. ۱۰ الی ۱۵ دقیقه طول
میکشد تا ورمیشل هم بپزد و کاملا" لعاب بیاندازد. سوپ ما آماده است. این
سوپ رو به روش طبخ خانم لیلا واحدی براتون نوشتم .
مثل همه سوپها سرو این سوپ همراه با آب لیمو یا نارنج تازه بهتر است. البته با ماست محلی گوسفندی هم بسیار خوشمزه است.
نوش جان ...
امتیاز : 
۴.۱۷ | 
مجموع : 
۶
ايجاد شده توسط
admin
در تاريخ
1391/09/16