-
-
-
-
1391/09/21
-
تعداد بازدید :
10617
طرز تهیه آش ترش گروس
مواد لازم :
لوبیا (پاقِلَه)– نخود (نُخوَه)– چغندر(چونَر) – برگۀ زردآلو (قِیصی) – رشتۀ آش – اسفناج – رب انگور – پیاز داغ
طرز تهیه :
ابتدا لوبیا و نخود را که از قبل خیس خورده
اند به همراه چغندرخورد شده با آب روی شعله می گذاریم تا بپزند. شربتی که
از *رب انگور تهیه کرده ایم را روی شعله قرار می دهیم و برگه ی زردآلو و
اسفناج و پیازداغ را به آن اضافه می کنیم تا بپزند. وقتی که نخود و لوبیا و
چغندر ، پخته شده و آبشان کم شد آنها را به مواد دیگر افزوده و رشتۀ آش را
نیز به سایر مواد می افزاییم و میگذاریم همه ی مواد با هم بپزد تا جایی که
رشته کاملا" پخته و لعاب انداخته و آش ما جا بیافتد. این آش مزۀ خاصّی
دارد که بسته به ذائقه ی شما می تواند بسیار خوشمزه باشد. مزه ی آن ترش و
شیرین و رنگ آن نیز تیره است. آش ترش بیجار بعلت وجود سبزیجات و حبوبات
مختلف در آن بسیار بسیار مفید و مقوی است...
امیدوارم این آش را تهیه نموده و از خوردنش لذت ببرید.
*(رب انگور را می توان بصورت آماده خریده یا طبق دستوری که در وب نوشته ام تهیه نمود).
امتیاز : 
۳.۸۰ | 
مجموع : 
۵
ايجاد شده توسط
admin
در تاريخ
1391/09/21