-
-
-
-
12/11/2012
-
item visited :
30047
طاهره تختی
رب انگور که مردم گروس آن را به اسم "رِب" می شناسند بصورت شربت بجای نوشیدنیهای مضرّ و مرسوم بر سر سفره های مردم بیجار و روستاهای اطراف خودنمایی می کند و خواص بسیار بسیار زیادی دارد.
طرز تهیه رب انگور
رب انگور که مردم گروس آن را به اسم "رِب" می شناسند بصورت شربت بجای نوشیدنیهای مضرّ و مرسوم بر سر سفره های مردم بیجار و روستاهای اطراف خودنمایی می کند و خواص بسیار بسیار زیادی دارد.
در روستاهایی از بیجار که تاکستانهای وسیع دارند این محصول به مقدار زیاد تهیه گردیده و مازاد آن جهت فروش به بیجار آورده می شود.
برای تهیه آن ابتدا آب انگور را گرفته و پس از چند ساعت یک قاشق خاک سفید در آن می ریزیم (تا حلال شود) دوباره چند ساعتی صبر می کنیم تا آب انگور زلال شده و ذرات آن ته نشین شود و سپس قسمت زلالش را در ظرفی روی آتش می گذاریم تا سر برود و کف روی آن را با کفگیر می گیریم و وقتی که دیگر کف نداشت شعله را خاموش می کنیم تا خوب ته نشین شود و دوباره آب انگور زلال شده را در ظرفی دیگر ریخته و روی اجاق می گذاریم تا بجوشد و مثل شربت غلیظ شود. بعد از اینکه کاملا" خنک شد می شود مانند شربت مقداری آب و یخ با آن مخلوط نموده و بعنوان نوشیدنی بر سر سفره قرار داد و همچنین در آش ترش محلی بیجاری نیز استفاده می شود.
Average : 
3.95 | 
Submitted : 
19
Created by
admin
on
12/11/2012